Sivustolla ei siis ole mahdollisuutta viestittelyyn tarjouspyynnön jättäneiden ja Taitajien kesken. No miksi ei?

Tämä ihan siitä syystä että varmaan mikään ei ole turhauttavampaa kuin saada viesti tekijältä inboxiin, menet katsomaan profiilista lisätietoja ja hups!! Profiilista ei löydy edes linkkiä tekijän sivuille, tai jos löytyy niin sivu ei toimi tai on nurin. Tai se linkki johtaa sinut johonkin ihan muualle kuin tekijän omalle sivustolle. Ja kuvauksessakin lukee että kaikki alan työt halvalla. Niinpä niin, ja taas tuhlasit vain aikaasi. Ja me kun emme voisi rajoittaa mitä ihmiset profiileihinsa kirjoittaisivat niin päädyimme tähän ratkaisuun. Sekä mielestämme on järkevää että kaikki projektin ja sopimuksen yksityiskohdat ovat kummankin osapuolen omissa sähköposteissa aina luettavissa.

Olemme vahvasti sitä mieltä että se oikea tekijä näkee vaivan ja lähettää asiallisen vastauksen tarjouspyyntöön suoraan sähköpostiin. Ja sen sisällön perusteella on helppo karsia pois informaatioltaan puutteelliset tai muuten epäilyttävät vastaukset. Kyllähän lähtökohtaisesti kai jokaisella tekijällä pitäisi olla omat edes toimivat sivut, eikös?

Ja ennen kaikkea tämä säästää tarjouspyynnön lähettäjän aikaa kun ei tarvitse sivustolla päivystää vaan katsoa omaan sähköpostiin tulleet tarjoukset. Simppeliä!!

Hiukan töiden hinnoittelusta……vaikea ja niiiiiiin monitahoinen asia.

Sivuille ei myöskään ole tehty mitään suuntaa-antavaa hintalaskuria koska se juurikin on suuntaa-antava. Toinen lupaa tehdä logon 250 eurolla ja toinen pyytää 2700 euroa. Kumpikin voi olla oikeasti osaava tekijä mutta monet muut asiat vaikuttavat palvelun hintaan. Ja monesti kyllä se hintakin jollain tasolla korreloi siihen mitä saat. Eli ihan sellainen maalaisjärki ja vaikka niiden referenssien katselu tarjoajan sivuilta antaa suuntaa osaamisen tasosta. Näin se useimmiten on. Pahimmillaan käy se perinteinen kun haluaa halvan ja hyvän, niin joutuu ostamaan ensin sen halvan ja sitten myöhemmin hyvän. No laitetaan nyt vielä vaikka esimerkkinä jos joku tarjoaa sivuston hakukoneoptimoinnin 150 eurolla, niin heti voi sanoa että kannattaa melkein jatkaa seuraavaan tarjoukseen. Se vaatii paljon työtä kuten kattavan hakusanatutkimuksen, sisältöjen optimoinnin hakukoneystävälliseksi, sivuston indeksoinnin tarkastamisen, perusnopeuden tutkimisen ja linkkien tarkastamisen jne vaan joitain pääkohtia mainitaksemme.

Yleisesti voisi sanoa että ne tekijän sivuilla näkyvät referenssit ovat hyvä lähtökohta lähteä tutkimaan tekijän osaamista monelta kantilta. Toki se ensimmäinen sähköposti jonka saat tekijältä kertoo jo paljon. Ja vielä kuitenkin lopuksi muistaen että jotkut haluavat nimenomaan ne 600 euron perus kotisivut, kun toiset taas ovat valmiita maksamaan niistä vaikka 30000 euroa. Ja sama pätee tietysti kaikkiin näihin liittyviin töihin kuten esim. verkkokauppaan, mainontaan, graafisiin palveluihin, mainoskampanjoihin, optimointeihin, sähköpostiautomaatioihin, ylläpitoon ja päivityksiin jne jne.

Me uskomme vakaasti että jokaiselle tarjouspyynnön lähettäjälle löytyy sopiva tekijä vaatimusten ja hinnankin puolesta. Osaltaan tästä syystä kaikki Taitajat on laitettu samalle viivalle eli kaikki maksavat saman kk-maksun riippumatta yrityksen tai sen tarjouspyynnön suuruudesta. Tämä on mielestämme vaan reilua. Ja jos nyt sattuisi käymään jotenkin ihmeellisesti niin ettei tekijää millään löydy, tuskin näin tapahtuu, siinä tapauksessa voi lähettää viestiä info@taitajat.fi ja me autamme sinua etsimään tekijän laajasta yhteistyöverkostostamme.

Eipä muuta sitten kuin jättämään tarjouspyyntöä niin saadaan projektisi alkuun osaavien Taitajien toimesta!