Tarjouspyynnön jättäjät

Sinun täytyy ensin rekisteröityä sivustolle “Käyttäjät”-tasolle ja sen jälkeen ilmoituksen voit jättää täyttämällä yksinkertaisen lomakkeen. Se ei maksa sinulle yhtään mitään eikä sido sinua mihinkään. Ilmoituksesi ilmestyy “katso tarjouspyyntöjä” -sivulle sen jälkeen kun se on tarkastettu.

Ei tietenkään. Jos et ole tyytyväinen yhteenkään saamaasi tarjoukseen, voit tehdä uuden ilmoituksen halutessasi ja katsoa mitä tarjouksia sille tulee.

Eivät ole. He ovat ainoastaan palveluumme rekisteröityneitä tekijöitä joilla on Y-tunnus ja he saavat sivuston kautta yhteyden tarjouspyynnön tekijöihin.

Ilmoitus jää odottamaan ylläpidon tarkistusta ja sen jälkeen se listautuu “katso tarjouspyyntöjä-sivulle”.  Rekisteröityneet ammattilaiset näkevät yhteystietosi ja voivat lähettää sinulle tarjouksen sähköpostiisi.

Et voi, mutta jos siitä jäi puuttumaan jotain oleellista ja tärkeää tietoa voit ottaa yhteyttä info@taitajat.fi ja voimme tehdä korjauksen ilmoitukseen.

Tarjouspyyntöön vastaavat yritykset tai freelancerit lähettävät sinulle sähköpostiisi tarjouksen joka kyllä pitäisi sisältää yrityksen/yrittäjän tarpeelliset tiedot. Yleensä mukana on vähintään linkki yrityksen kotisivuille ja sieltä voi katsoa referenssejä ja muita tietoja.

Eivät näy. Tarjouspyyntö-lomakkeessa antamasi sähköpostiosoite näkyy ainoastaan palveluun kirjautuneille yrityksille ja freelancereille.

Laita tekstikenttään vapaamuotoinen selostus kaikista halutuista palveluista ja niiden sisällöistä.  Myös budjetti kannattaa mainita. Esimerkkejä löytyy tarjouspyyntölomakkeen vierestä. Muista laittaa loppuun yhteyshenkilön sähköpostiosoite esimerkin mukaisesti.

Sen voi tarkistaa veloituksetta ytj.fi -palvelusta.

Taitajat

Nähdäksesi ilmoittajan sähköpostiosoitteen palvelu maksaa 9,95 eur/kk+alv. Kaikkien tarjouspyyntöjen yhteystiedot ovat nähtävissä siitä riippumatta minkäarvoinen työ on kyseessä. Eli olkoon kyse 400 euron logon suunnittelusta tai 30 000 euron täydellisestä verkkokaupasta pääset vastaamaan niihin kaikkiin samalla kk-maksulla.

Rekisteröitymislomakkeessa kysytään Y-tunnus ja jos käytät jotain laskutuspalvelua silloin kohtaan laitetaan esim. Ukko.fi:n Y-tunnuksesi.

Sivustolla ei ole toiminnallisuutta eikä osaa laskujen maksamiseen tai perimiseen. Verkosta löytyy tähän hyviä vaihtoehtoja esim. Isolta ja Verkkolaskut.fi.

Rekisteröityneenä taitajana sinä näet ilmoituksessa ilmoituksen jättäjän yhteystiedot ja voit lähettää hänelle suoraan sähköpostiin oman tarjouksesi.

Tällä hetkellä et. Tämä osaltaan siksi että sivusto on pyritty rakentamaan mahdollisimman kevyeksi käyttää, ja myös siitä syystä että sekä tarjouspyynnön jättäjälle että siihen vastanneelle jää omaan sähköpostiin kaikki tiedot projektista talteen.

Ensimmäisen maksun yhteydessä (eli rekisteröityessä) maksutiedot tallentuvat ulkopuolisen maksuvälittäjän tietoihin, jotta toistuvat kk-maksut voidaan tehdä automaattisesti. Korttitietoja ei tallenneta Taitajat.fi-palveluun vaan salassapidettävät tiedot ovat kaikki maksuvälittäjämme palvelussa.

Onnistuneen maksun jälkeen saat sähköpostiisi kuitin maksusta.

Siinä tapauksessa tilisi muuttuu ilmaiseksi “Käyttäjät”-tiliksi, etkä enää näe tarjouspyynnön lähettäjän yhteystietoja.

Kyllä voit. Jos et erikseen peruuta jäsenyyttäsi, se jatkuu automaattisesti aina kuukauden kerrallaan. Jos lopetat maksullisen jäsenyyden kesken laskutuskautta, se pysyy voimassa laskutuskauden loppuun asti ja muuttuu sen jälkeen ilmaiseksi “Käyttäjät” -tasoksi.