Käyttö- ja sopimusehdot

Käyttäjät sitoutuvat sivuston käyttö- ja sopimusehtoihin rekisteröityessään sivustolle. Ilman rekisteröintiä ei voi jättää tarjouspyyntöä, eikä ilman Taitajat-tasoa voi nähdä tarjouspyynnön yhteystietoja.

Yrityksellä on oikeus muuttaa käyttö- ja sopimusehtoja ilmoittamalla asiasta verkkosivulla. Käyttäjä hyväksyy muutoksen sisäänkirjautuessaan sivustolle seuraavan kerran.

» Yrityksen vastuunrajoitus «

Yritys tarjoaa alustan ulkoistettaville toimeksiannoille. Yritys toimii ainoastaan toimeksiantojen välittäjänä, mutta ei puutu millään lailla itse sopimuksiin tai toimeksiantoihin.

Yritys ei myöskään vastaa käyttäjien tietojen oikeellisuudesta eikä sitoudu vastuuseen käyttäjien keskenään vaihtamien tietojen suhteen. Yrityksellä ei ole velvollisuutta valvoa sivuston kautta välitettävien toimeksiantojen laatua tai laillisuutta.

Yrityksellä on oikeus keskeyttää sivuston toiminta päivitysten vuoksi tai sulkea palvelu tarvittaessa. Käyttökatkoista ja päivityksistä tiedotetaan sivustolla etukäteen. Yritys ei ole vastuussa näiden toimenpiteiden aiheuttamista vahingoista tai menetyksistä.

» Käyttäjien lisäämä materiaali «

Käyttäjällä ei ole oikeutta lisätä sivustolle sisältöä, joka on laitonta tai kolmannen osapuolen omistamaa. Yritys ei kuitenkaan ole vastuussa mikäli tällaista sisältöä on sivustolle käyttäjien toimesta lisätty. Yrityksellä on oikeus välittömästi poistaa sivustolta edellämainittu aineisto.

» Toimeksiannot «

Käyttäjät ovat toisiinsa yhteydessä omien sähköpostiensa välityksellä.

Vaikka osapuolet eivät pääsisi sopimukseen, yrityksellä ei ole velvollisuutta korvata tästä aiheutunutta haittaa.

» Käyttäjäprofiilien julkisuus «

Palvelussa olevien käyttäjien profiilit ovat yksityisiä, ainoastaan tarjouspyynnön jättäjän sähköpostiosoite on “Taitajille” nähtävissä.

Yritys ei ole vastuussa mikäli käyttäjien sivustolle lisäämät tiedot tulevat kolmansien osapuolien tietoon. Käyttäjän tulee huomioida tämä mikäli lisäävät sivustolle henkilökohtaista tai kopiosuojattua tietoa.

» Maksuvelvoitteet «

Sivuston “Taitajat” vastaavat omista veroistaan, vakuutuksistaan ja muista työnantajavelvoitteistaan.

» Sivuston markkinointi «

Käyttäjät hyväksyvät sen, että heidän lisäämiänsä  tietoja tai materiaalia voidaan käyttää osana sivuston markkinointia näiden käyttö- ja sopimusehtojen sekä lain puitteissa.

» Käyttäjätili «

Rekisteröityessään sivustolle, käyttäjien tulee rekisteröityä oikeilla ja todellisilla tiedoilla. Mikäli tiedoissa tapahtuu muutoksia käyttäjien pitää päivittää tietonsa.

Käyttäjä sitoutuu luomaan vain yhden käyttäjätilin ellei useampaan ole pyydetty erikseen lupaa.

Mikäli käyttäjä ei maksa sivuston käytöstä käyttö- ja sopimusehtojen mukaisia maksuja, yrityksellä on oikeus sulkea ja poistaa käyttäjän tili.

Yrityksellä on oikeus sulkea käyttäjän tili mikäli on aihetta epäillä, että kyseinen käyttäjä käyttää palvelua lainvastaisiin tarkoituksiin tai ei noudata sivuston käyttö- tai sopimusehtoja.

» Sivuston tiedot ja sisältö «

Sivustolle kuuluvat tiedot, ohjelmistot, ja muu sisältö ovat yksinomaan yrityksen omaisuutta lukuun ottamatta käyttäjien mahdollisesti sivustolle syöttämiä tekijänoikeudella tai muilla immateriaalioikeuksilla suojattuja materiaaleja. Sivustolle kuuluvien tietojen ja sisältöjen kopiointi ja muokkaaminen on kiellettyä. Yksittäisellä käyttäjällä on oikeus saada poistettua sivustolta omat tietonsa esittämällä asiasta kirjallinen pyyntö yritykselle.

Sopimusehdot

Sopimusehtoja sovelletaan kaikkiin sivustolle rekisteröityneisiin käyttäjiin.

» Sopimuksen synty «

Käyttäjä hyväksyy sopimusehdot rekisteröityessään sivustolle. Sopimus käyttäjän ja yrityksen välille syntyy, kun käyttäjä rekisteröityy sivustolle joko ilmaisella tai maksullisella “Taitajat”- tasolla.

» Sivuston tasot «

Sivustolle rekisteröityessään käyttäjä voi valita kahdesta eri tasosta itselleen sopivimman vaihtoehdon. Käyttäjän voimassaoleva taso on nähtävillä käyttäjän omalla profiilisivulla. Yritys pidättää oikeuden palvelutasojen sisältöjen tarkistamiseen.

» Sivustolla veloitettavat maksut «

Sivuston käytöstä veloitettava maksu määräytyy valitun tason mukaan. Hintoihin lisätään voimassaoleva arvonlisävero. Yritys pidättää oikeuden hintojen tarkistamiseen.

Veloitettava maksu veloitetaan käyttäjän maksukortilta rekisteröitymisen yhteydessä, ja jatkossa kuukausittain ellei käyttäjä erikseen tätä peruuta. Korttimaksuissa sivuston käyttö on mahdollista välittömästi sen jälkeen kun käyttäjä on valtuuttanut korttiveloituksen. Palvelutason tilaus on jatkuva ja valittu taso pysyy voimassa, ja veloitetaan, kunnes käyttäjä lopettaa sen tilaamisen.

» Palvelutason muutos «

Palvelutason päivittäminen on mahdollista milloin tahansa. Päivitettäessä tasoa ylöspäin tulee uusi taso voimaan välittömästi maksun suorittamisen jälkeen.

» Laskujen perintä, viivästyskorko ja sopimuksen siirto

Yrityksellä on oikeus periä viivästyskorkolain mukainen korko erääntyneistä laskuista. Yrityksellä on oikeus myös siirtää sille kuuluvat saatavat kolmannen osapuolen perittäväksi. Yrityksellä on oikeus sulkea ja poistaa käyttäjän tili jos käyttäjä ei suorita sivuston käytöstä aiheutuvia maksuja. Yrityksellä on oikeus siirtää tämä sopimus sen omistus- tai tytäryhtiöille tai kolmannelle osapuolelle mahdollisen liiketoimintakaupan tai muun kaupan yhteydessä.

» Maksaminen «

Maksuvälittäjänä toimii Stripe joka on luotettava kansainvälinen toimija. Maksamiseen siirrytään rekisteröintilomakkeen täyttämisen jälkeen ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Taitajat. Maksusivut näkyvät ja toimivat suomeksi. Stripe välittää maksut yritykselle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen ja niitä ei tallenneta koskaan tälle sivustolle..

Kauppa syntyy sivuston käyttäjän ja yrityksen välille. Yrityksen vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Stripesta: https://stripe.com/en-fi/about

» Maksutavat «

Stripe-palvelun kautta voit maksaa seuraavilla maksukorteilla (credit/debit).